fredag 29 april 2011

Valborgsförberedelser

Kvalborg ikväll och vi är laddade inför morgondagens firande! "Sillunch", med aubergine istället för sill förstås, står färdig i kylskåpet och vi var till Systemet idag och fyllde på förråden lite:

Flytande godis.

Den stora flaskan är 1,5 liter riktigt billig skumpa till vår "champagnefrukost" imorgon, haha. Det gäller ju att vara lagom packade, när det är dags att bevittna Uppsala Universitets årliga försök att sålla lite på teknisk-naturvetenskapliga fakulteten genom att låta de mindre lämpade studenterna ramla av en frigolitplatta och drunkna. (Det krävs optimal promille för att åstadkomma de förnämligaste busvisslingarna och hånfulla utropen.) Notera det fräsiga Playboy-påslakanet som Martin köpte förra veckan. Sänglinne med rosa kaniner, behöver man nåt mer påskpynt liksom? I love it <3

Annat kul som hänt sen sist: dMz, lika kul som vanligt och med ännu bättre musik på lilla dansgolvet (men lite sämre på stora, det var TV-spelstema så även musiken var lite mer smalspårig om man så säger). Gustav vann utklädningstävlingen med en dräkt som jag tyvärr glömt vilket spel den var ifrån. Vi har även varit och sett Sucker Punch med John och Edhlund, den var som förväntat riktigt bra, även om den inte klår Watchmen. Underbar musik, den öppnade med en ny version av Sweet Dreams (Are Made Of This) och ett Queen-medley blandat med hiphop (mycket bättre än det låter, det passade verkligen till den scenen) var också med på ett ställe. I princip allt det visuella i filmen är också väldigt tilltalande. Måste ses fler gånger!

Coola brudar

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar