måndag 21 februari 2011

Lakritstrollens månatliga partaj

I lördags var det dMz igen. Jag fick förstås bara till några enstaka kassa foton med mobilen som vanligt, men som tur var så var uppsalavimmel.se där och fotade:

Jag, Mattias och Martin leker "försöka att inte se snorpackad ut"-leken.
Det gick sådääär alltså...

Finaste Martin i förgrunden <3 Självklart blundade jag just då *doh*

Cool bild på Mattias :)

Gustav och Stina. Godwins lite mer okända lag dikterar att ju fullare Gustav blir,
desto närmre 1 blir sannolikheten att han gör denna pose.

Henrik snoozar lite mot Stinas axel :P

Kvällen började med att Gustav kom hem till oss. Han ville ha hjälp att få slut på en flaska Minttu och vi stod förstås beredvilligt till tjänst, haha. Runt niotiden stack vi till klubben. Det var några stycken som saknades denna afton, men Micke hade i alla fall kommit ända från Stockholm igen. Han var dock tvungen att sticka så tidigt att han inte kom med på bild. Sen blev det som vanligt, vi hoppade runt till tysk hårdsynth men även lite The 69 Eyes igen - en av DJ:sen gillar också dem och spelar dem gärna "så länge ni två övertalar tillräckligt mycket folk att dansa till det".

Vi stannade ända till stängning och sen var det ganska skönt att halta iväg (efter en helkväll i mina "porrstövlar" känns det jätteskumt att ha plana skor) och mula pommes på Max. Efter att killarna tagit isstatyn på Stora Torget på tuttarna (fick tyvärr ingen bra bild) drog vi hem och lyssnade på ett lesbiskt podradioprogram tills vi somnade. En helt okej utekväll med Gurra G och Gothargänget! Det gick faktiskt oväntat bra att ta sig upp och iväg till rollspelet dagen därpå. Vi trodde att vi skulle hinna spela klart denna kampanj, som pågått i över ett år nu, men sen drog det ut på tiden så vi avbröt. Nästa tisdag väntar den spännande upplösningen... *dramatisk musik i bakgrunden*

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar